Αναρτήσεις (ιστολογίου) από System Administrator

Φωτογραφία System Administrator
από System Administrator - Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017, 5:22 μμ
Οποιοσδήποτε στον κόσμο

Η InterMediaKT σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας- ΕΕΥΕΜ (ΕΕΥΕΜ) (www.eeyem.eap.gr) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) (www.eap.gr) προσκαλούν Εκπαιδευτικούς σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη δυνατότητα εκπαίδευσης στα πλαίσια του Έργου Junior Coding Academy. 
Με την παρούσα πρόσκληση καλούμε τους Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Δυτικής Ελλάδας, να συμμετέχουν στη Εκπαίδευσή τους αλλά και να οργανώσουν τρίωρη διδασκαλία στο σχολείο τους ως Επιμορφωτές των Μαθητών τους. 
Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών και η τρίωρη διδασκαλία των μαθητών από τους Εκπαιδευτικούς (ένα τμήμα ανά εκπαιδευτικό) με σκοπό την εκμάθηση βασικών εννοιών προγραμματισμού σε περιβάλλον Scratch, ανάπτυξης παιχνιδιών και δραστηριοτήτων Arduinο. 
Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί από 1 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου του 2017, θα προσφερθεί δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της μεικτής μάθησης. Για τις ανάγκες της επιμόρφωσης θα αξιοποιηθεί εκπαιδευτικό υλικό που θα είναι διαθέσιμο στους επιλαχόντες, μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από 9 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου συμπληρώνοντας την Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής. -> -> -> https://goo.gl/jrkHd3 <- <- <- 
Σε περίπτωση υπεράριθμων δηλώσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας υποβολής της δήλωσης. Προηγούνται οι δηλώσεις που αφορούν Τμήματα σχολείων τα οποία απαρτίζονται από μεγάλο ποσοστό κοριτσιών αλλά και μαθητών διαφορετικών εθνοτήτων. Οι Εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν θα λάβουν Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης καθώς και Βεβαίωση Επιμόρφωσης από το Πρόγραμμα για την τρίωρη διδασκαλία τους.
 
 

Ετικέτες:
[ Τροποποιημένο: Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017, 5:31 μμ ]